Η Εταιρεία

Προφίλ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται συστηματικά τα τελευταία 20 χρόνια, εντός και εκτός Αττικής, στον κλάδο της δημιουργίας πρασίνου και της μελέτης- ανάπλασης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Ο Αθανάσιος Έξαρχος, με σπουδές στην αρχιτεκτονική κήπων και την διακόσμηση, κατέχει μεγάλη εμπειρία στην μελέτη και κατασκευή κήπων, καθώς το αντικείμενο εργασίας του είναι μια δραστηριότητα, την οποία ξεκίνησε πριν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές του.

Με αγάπη, πάθος και τεχνογνωσία για το αντικείμενο εργασίας του, ο Α. Έξαρχος πλαισιώθηκε με τους ανάλογους συνεργάτες για να σας προσφέρουν υπηρεσίες και δημιουργίες υψηλού επιπέδου σε οικονομικές τιμές. Η ομάδα μπορεί να μελετήσει και να σχεδιάσει το χώρο σας με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας, προκειμένου να έχετε εικόνα για την διαμόρφωσή του μετά το τέλος των εργασιών. Οι ιδιαίτερες γνώσεις μας στην ανθοκομία και φυτολογία μας βοηθούν, ώστε να επιλέξουμε τα σωστά φυτά για το ανάλογο κλίμα και τη γεωγραφική θέση στην οποία βρίσκεται ο κήπος σας. Παράλληλα, γνωρίζουμε όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να γίνεται σωστά το πότισμα των φυτών σας.

Το πλήθος των ικανοποιημένων πελατών μας είναι η πιο ισχυρή απόδειξη ότι, η γνώση σε συνδυασμό με το μεράκι μπορούν να μεταμορφώσουν έναν χώρο σε πραγματικό παράδεισο. Με βασικό χαρακτηριστικό την επαγγελματική εργασία, την συνέπεια και την ορθή μελέτη όλων των παραμέτρων, που πρέπει να συνυπολογιστούν κατά το σχεδιασμό του κήπου, της αυλής ή του γραφείου σας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τις εργασίες που απαιτούνται, ώστε να αποδοθεί απόλυτα η τελική μορφή του έργου.

Η ομάδα των Green Keepers σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την προτίμηση που μας δείχνετε! Να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να φέρουμε εις πέρας μια σειρά απαιτητικών εργασιών, φροντίζοντας να σας δίνουμε πάντα το αποτέλεσμα που ταιριάζει στο χώρο σας και ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες προτιμήσεις και ανάγκες σας.

Οι πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν